Ännu en trevlig helg är över...

Ja då var det söndag igen och vi har haft det lika kul och trevligt som varje helg.

Lördagen började med lite sovmorgon till 08:15 - Ida var ju vaken länge i fredags så hon sov lite längre än vanligt. Det första man gör här nere är att dra undan gardinerna från fönstret och titta ut för att se vilket väder det är. Det är ju trots allt regnsäsong så man vet ju aldrig. Men hör man inget smattranade när man vaknar så kan man ana att det är regnfritt är man tittar ut och det var det i lördags. En klarblå himmel mötte mig - dock en mindre storm såg jag när jag tittade på palmerna men vad gör lite blåst när det ändå är 28 grader i skuggan kl. 8 på morgonen?!

Vid 10-tiden tog vi med oss beachvolleynätet och de hemgjorda stolparna och gick ner till stranden och fick sällskap av Rhedins och några andra familjer i området och spelade lite innan lunchdags - som blev på May´s här runt hörnet.

Sen blev det ett kort besök på matmarknaden inne i Saladan där man får uppleva de mest underliga lukterna och frukterna och sen åkte vi hem till Malee Seaview på Long Beach där Lena & Patrik bor. Börjar kännas som hemma där också...

Där blev det spel- och filmeftermiddag och kväll eftersom blåsten höll i sig och tilltog.



Medan vi spelade spel somande Ida i hängmattan och låg inlindad som i en kokong.



På kvällen var det dags att ta fram godiset och snacksen och slå sig ner framför TV:n och titta på film – vilket ingen av oss gjort på länge. Dock var filmen ”From Prada to nada” ingen film jag kan rekommendera men vad spelar filmen för roll när man har gått att äta och trevligt sällskap!





Söndagen bjöd på fantasiskt härligt väder med nästan klarblå himmel, lätt bris och 34 grader i skuggan så det fick bli en tur ner til Sai Naam för att bada och vi fick med oss Jenni och Martin och deras Alice som vi fick sällskap av i tucken på vägen ner.



Efter en trevlig förmiddag vid poolen och restaurangen Sai Naam så gick vi alla hem till Lena och Patrik och där det blev lite uppståndelse när Martin och Patrik upptäckte ormen som slingrade sig in i köket, men vi kallade dit en thailändare som lugnt kom och löste problemet.



Så var det bra med det och vi fortsatte eftermiddagen med att bada och spela spel. 

Kvällens middag blev på Neng på Klong Khong där Ida fick utbrott för att de inte hade äpplejucie – men pappa Daniel slängde sig på moppen och åkte till 7-11 och handlade ett par så att vår vackra lilla Ida blev glad och lycklig igen.



Det var den helgen det och våra älskade två ligger och sover i sina sängar och bara längtar efter att morgondagen ska börja så att de får fortsätta att leka med sina kompisar, bada och ha kul.

Jennie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0