Halva tiden snart gått...

Jag tycker jag säger det jämt men nu är helgen slut och imorgon börjar en ny vecka. Idag är det den 2 oktober - fina Magdalena fyller ju 35 år: grattis vännen! Och det är nu också bara 4 dagar kvar innan dagarna räknas ner. På torsdag är det mindre dagar kvar tills vi åker hem än dagar som vi varit här - och det känns inte hemskt men det känns ärligt talat lite jobbigt.

Vi trivs enormt bra och önskar nog att vi skulle kunna stanna längre - men lugn alla som tror att vi ska det - nej flygbiljetten vi bokade går inte att förlänga längre än till den 8 januari så vi kommer snällt att sätta oss på flyget till Sverige i januari men vi gör det nog med blandade känslor. Vi har träffat fantastiskt fina vänner här och det känns otroligt sorgligt att åka ifrån dem - men jag hoppas (och tror) att vi kommer att hålla kontakten och ses igen.

Det känns också jobbigt att komma hem till vardagsstressen och att hamna i ekorrhjulet igen då man nästan inte hinner träffa sina barn på vardagarna. Helgerna är sen fulla med städning, tvätt, handling och annat som gör att veckan som kommer ska fungera - men det ska det nog bli ändring på tror jag. Vi har nog allihopa fått perspektiv på livet och insett att livet inte handlar enbart om pengar, jobb och hus utan det viktigaste är att få så mycket tid som möjligt med barnen, familjen och vännerna och det är nog något vi kommer att försöka ändra på hemma och försöka - även om vi är ganska bra på att träffa våra vänner hemma - men bättre kan vi!

Vi har också klarat oss utan TV i snart två månader då vi bara får in en kanal med thai och en nyhetskanal från Singapore - men det har funkat fantastiskt bra. Tjejerna tittar lite på DVD ibland men i genomsnitt är det nog max 30 minuter per dag - många dagar inte alls. Istället spelar vi spel, badar, lekar på stranden, ritar, målar naglarna, går och fika, shoppar - ja allt man kan komma på, bara för att få vara tillsammans. Det känns konstigt att man kan längta efter barnen så himla mycket när de är i skolan - fast de bara är där mellan 08:30 - 14:00 och det är en härlig känsla att få stå i den 33-gradiga skuggan utanför skolan i sina flip flop, shorts och linne och se två solstrålar i sommarklänning springa ut och krama en. Och sen studsa hem för att de så fort som möjligt vill gå till poolen eller stranden.

Koh Lanta är en underbar ö och det känns verkligen som hemma! Så vi kommer definitivt att åka tillbaka och jag ser verkligen fram emot att få visa hur vårt liv ser ut här för er som kommer ner och hälsar på och hoppas verkligen att ni kommer att gilla vårt "hem" lika mycket som vi!

Jennie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0