Härliga dagar...

Fredag idag och det känns bra efter en himla trevlig vecka.

I onsdags var det dåligt väder och regnade nästan hela dagen. För oss blev det gymmet, massage, en god lunch och så klart en trevlig eftermiddag och kväll i familjen Rhedins sällskap. Middag blev på "The Tavern" som har internationell mat som t ex ribs!

Igår torsdag det mulet men inget regn och det var dags för storsamling på skolan och vi föräldrar följde med till skolan som avslutas med lite föräldrafika - som fyra av oss mammor fortsatte med sen på cafét inne i Saladan. Efter lunch blev det massage för mig och Lena i en timme och sen en lugn eftermiddag - så jag hann med att plugga en hel del.

På kvällen blev det middag på "Slow Down Lanta" längst ner på Klong Dao Beach - tillsammans med familjen Rhedin och familjen Jenni & Martin Larsson! Så trevligt med en middag vid stranden i solnedgången...

Medan vi väntade på maten lekte tjejerna i båten.



Sen blev det Strawberry Margueritas och god mat!



Idag fredag hann vi med ett gymbesök på morgonen och sen hann vi åka hem och duscha, jag pluggade och Daniel spelade pingis med Martin och sen var klockan 12 och vi gick och hämtade tjejerna i skolan och gick till May´s och åt lunch med Larssons.

Efter lunchen tog jag, Lena och Ebba varsin huvud-, rygg- och axelmassage - härligt - och åkte sedan ner till de andra som slagit sig ner vid poolen i Sai Naam och eftersom det idag var strålande sol, klarblå himmel och runt 35 grader i skuggan så måste man smörja in sig noga.



På vägen från Sai Naam tillbaka till Klong Dao så fick vi lite oväntat se en elefant ute och gick i vägkanten. Underbart!



Middagen blev på Klong Dao Beach och restaurang "Picasso".



Efter middagen blev det lite eftersnack hos Anette innan vi sen vid 22-tiden bestämde oss för att det var dags att gå hem och börja packa inför morgondagens visumresa till Kuala Lumpur då vi blir upphämtade av vår chaufför kl. 10.

Så tack alla för ännu en trevlig vecka och det känns härligt att säga att man kommer att sakna er - men på onsdag är vi hemma på Lanta igen!

Jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0