Hemresa

Igår onsdag var det dags att åka hem till vårt Koh Lanta igen och det känns skönt. Det var alldeles lagom med fyra dagar i KL - för nu längtar man hem igen.

Kl. 09:30 åkte vi från hotellet och tog en taxi till KL Sentral (tågstationen) och tog därifrån expresståget till flygplatsen och var där strax innan 11. Då var det bara att checka in och gå igenom passkontrollen och sen blev det lite fika på Dunkin´Donuts. Man måste ju passa på att äta sånt som inte finns på Lanta när man är ute och reser.

Flyget skulle ha gått 13:25 men blev försenat och gick inte förrän en timme senare och 14:30 Thaitid var vi hemma och fick komma in i landet och fick 60 nya dagar på visumet och kunde gå ut och möta upp Mr Somchai som stod och väntade på att få köra oss hem. På vägen stannade vi en kort stund på Tesco Lotus och köpte med oss blöjor som är lite billigare i Krabi än på Lanta.

Väl hemma så var det bara att packa upp och sen blev det ett efterlängtat möte med fina familjen Rhedin som kom förbi - härligt att vi saknade dem så mycket fast vi bara känt dem i snart två månader! Middagen blev så klart i sällskap av dem och det fick bli på May´s här i närheten.

Jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0