Klong Nin

I lördags 22 oktober var nästan hela svenska gänget ute och snorklade ute vid Koh Ha men vi valde att stanna kvar på torra land då det inte är ett drömscenario att ha Ida springades på en båt en hel dag! Så i saknaden av våra härliga vänner fick det bli en lördag på egen hand.

Så vi packade tucken och tog en utflykt till Klong Nin Beach där vi badade, åt gott och barnen lekte i sanden.



Och självklart blev det en god lunch i skuggan och varsin chokladmilkshake.



Runt 14-tiden såg vi mörka moln torna upp sig bakom berget så det blev dags att åka hem för att hinna hem före regnet så vi packad ihop våra saker och åkte hemåt men han tyvärr inte riktigt ända hem innan det kom en stört skur. Tjejerna fick en badhandduk över sig för att inte bli för blöt och kalla och jag tog en regnrock över benen men Daniel som körde blev genomblöt av den korta skuren. Så det var bara att snabba sig hem och torka och värma sig lite.

Vid 17-tiden kom äntligen familjen Rhedin hem och vi kunde ju inte vänta tills imorgon och träffa dem utan det blev självklart en middag tillsammans - idag på "Lindas" på Long Beach. Kanongod västerländsk mat! Och Ida fick efterlängtade makaroner och lite köttbullar till.



Så var ännu en trevlig lördag i paradiset slut!

Jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0