Avresa Phuket

I fredags var det pirrigt att gå upp för tjejerna eftersom de visste att så fort skolan slutar så är det dags att åka med familjen Rhedin till Phuket.

Medan tjejerna var i skolan så hann jag och Daniel med en tur till gymmet och sen var det dags att packa och städa lägenheten lite och handla lite matsäck till bilresan. Sen åkte Daniel och hämtade Lena och Patrik och vi hämtade upp de förbeställda smörgåsarna till resan - sen var det bara att invänta att alla fem tjejerna (Ida, Emma, Maya, Ebba och Tyra) skulle sluta skolan.

Sen bar det av mot Phuket - det var bara en bilresa på ungefär 5 timmar i minibuss framför oss att "se fram emot"!



Men med trevligt sällskap och lite lekar i bilen gick tiden snabbt!



Vi var framme vid 17-tiden och vi checkade in på vårt "kitschiga" hotell Pimnara Boutique Hotel med perfekt läge - mitt inne i det stora köpcentret Jungceylon i Patong.




Och så här såg vårt rum ut...



...med en lite annorlunda lampa!



Sen var det middagsdags och det fick bli på McDonalds - måste ju passa på att äta det som inte går att hitta på Koh Lanta.

Efter maten var det lika bra att passa på att shoppa lite medan köpcentret var öppet så det blev shopping för oss alla som avslutades med en ansiktsbehandling för mig, Lena och Maya och med fisk-spa för Daniel och Ebba.



Sen somnade vi gott allihopa efter en lång men händelserik dag!

Jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0