Fullt upp!

Oj vad vi har varit dåliga på att blogg den senaste veckan - men det har varit fullt upp! Så det här får bli en sammanfattning över veckan som gått...

Onsdag 31 augusti

Pluggade en hel del idag men hann också med att åka till öns gym och köpa oss varsitt 3-månaderskort för 555kr styck. Helt okej gym med bra air condition vilket är ett måste om man sa orka träna.

På eftermiddagen träffades vi några svenska familjer nere på Klong Dao Beach och spelade strandfotboll - eller några av oss. Jag tog hand om Ida så att hon inte skulle springa ivägen för de som spelade och Emma och hennes kompisar letade småkrabbor.







Torsdag 1 september

Jag blev sjuk i feber och huvudvärk och låg hemma i sängen hela dagen. Tydligen något som går eftersom det har varit flera på skolan med samma symptom. Det som var himla tråkigt var att Sanukmästerskapen flyttades till just den här torsdagen men jag fick snällt stanna hemma och låta de andra gå och tävla. 


Emmas lag

 

Tävlingen är i fullgång!


Efteråt gick de alla och badade i poolen och sen var det lunch för samtliga deltagare.


Fredag 2 september


Jag är piggare och febern har gått ner – antagligen tack vare de gröna tabletterna jag fick av vår vän Fredrik.



Vilade upp mig lite under dagen är tjejerna var i skolan men sen åkte vi på utflykt till härliga poolen vid Sai Naam och badade och åt lunch tillsammans med familjen Jernvald. Fick senare även sällskap av två lärare på skolan och familjen Rhedin med deras tre döttrar Maya, Ebba och Tyra och Ebba och Ida blev kompisar direkt – fast Ebba går i 7:an…


Fredagskvällen blev lugn med fredagsmys hemma i lägenheten.


Lördag 3 september 

Tog en promenad ner till stranden och la oss tillsammans med Emmas kompis Molly och fortsatte sedan till poolen där vi blev kvar hela dagen.



På kvällen var vi ute och åt på Slow Down Lanta med härliga familjen Rhedin och hade en mycket trevlig kväll.





Grannbordet bjöds på delikatess av restaurangen men de var inte så jättesugna på ett stekt gammalt getingbo!


 

Söndag 4 september

Efter en promenad på stranden blev det lunch hemma hos Rhedins och tjejerna lekte med deras tjejer och fick bada i deras pool – de bor lite (!) större än vad vi gör!




Blev kvar där till middagstid då vi åkte ner till Relax Bay för att äta middag.


Och så var den veckan slut…

Jennie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0