Helg

Äntligen helg!

I lördags var det kanonväder med nästan klarblå himmel och vi bestämde med några andra svenska familjer att ses nere på Klong Dao Beach. Vi måste ju prova Daniel och Joacims hemgjorda beachvolleynät. Så det blev beachvolley, lek på stranden och bad i poolen från 09:30 till 12-tiden och sen var det lunchdags.



Efter lunchen packade vi ihop och åkte ner till Lena & Patrik på Long Beach och hade en lugn och skön eftermiddag med en promenad på stranden och bad i deras pool.



Kvällens middag blev på Restaurang Sonya som ligger i Klong Khong där vi var tvungna att prova lasagnen vi fått rekommendationer om - det var lång väntetid på den men när den väl kom så var den supergod. Tur att vi hade med oss datorn så att man kunde titta på film medan man väntade.



I söndags var det också fint väder och Ida ville ut och få provåka moppen vi hyrde igår lördag. Så det var bara att ta på sig hjälmarna och åka en sväng i kvarteret - och hon sken som en sol.



Sen blev det ett besök på stranden och sen åkte vi tillsammans med familjen Rhedin till favoritfiket där Ida fick en vaniljmunk att sätta tänderna i.



Och Emma fick en chokladmilkshake!



Middagen blev lite take away mat hemma hos Rhedins.

Så var den helgen slut och känslan man har på söndagskvällarna är härlig. Att bara längta efter att få påbörja en ny vecka med trevligt sällskap, god mat och massor med roliga aktiviteter - underbart helt enkelt!

Jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0