Krabi Immigration

Igår fredag hade vi varit i Thailandi 58 dagar och det var dags att få en stämpel i passet att det är okej att vi stannar 30 dagar till. Eftersom dag 60 infaller på söndag och Immigrations har stängt så fick det bli i fredags som vi åkte dit.

Så vi hyrde en minibuss och åkte från lägenheten kl. 09:00 och fick sällskap av Emmas kompis Mollys mamma Cornelia som skulle in och handla lite.

Kl. 11:10 var vi på Immigrations och fick visa upp våra pass och alla de 12 kopior och 8 passfoton vi skulle ha med oss och sen fylla i en blankett för varje person - och sen fick vi varsin stämpel att vi får okej att stanna till den 11 oktober 2011! Allt tog ungefär 15 minuter!

Sen åkte vi till varuhuset Tesco Lotus och handlade lite och möttes upp med Cornelia. Vi fick med oss en del blöjor, tvättlappar, crab sticks och smör vilket det är lite dyrare av på Lanta, men även lite leksaker och pyssel till tjejerna slank med i påsarna.

Kl. 14:00 blev vi upphämtade av vår pratsamma chaufför - som dock bara kan thai och några enstaka ord - men vi nickar och ler ändå - och började resan hemåt.







Var hemma runt halv fem och packade ur alla sakerna ur bilen och fick sen sällskap till middagen som blev hemma hos Anette & Kristofer som bor mittemot oss och deras tre barn Maximillian, Cornelia och Morris.

Tillbaka vid lägenheten - med två supertrötta barn - vid 21:30!

Jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0