Ny vecka

Ja då har vi påbörjat en ny vecka och trots regnet så kändes helgen lika kort som vanligt. Men här gör det inte så mycket att helgerna tar slut för vi har lika roligt på helgerna som på vardagarna och hinner umgås massor med både familjen och vännerna här på Lanta.

Igår måndag kom städerskan som vanligt kl. 09:00 och vi måste hålla oss borta från lägenheten fram till ca 11:00 så idag fick det bli en pedikyr och "foot scrub" för mig och Daniel åkte till "K-Rauta" som vi kallar det och köpte lite nät till tucken - som skulle pimpas lite. Det är nämligen lite mellanrum längst bak så risken finns att något åker ut när vi har handlat.



Efter det så blev det ett besök på gymmet och vi stannade nästan en timme och tränade - sen var det dag att åka hem då klockan blivit 11!

Vi hade på eftermiddagen tänkt att ta med tjejera till fiket med bamse-milkshaken men Emma åkte med sin kompis Lisa hem och Ida var alldeles för trött för en utflykt så det blev lite plugg i lägenheten medan Ida sov.

Idag tisdag var tjejerna på utflykt till Klong Khong Beach och jag och Daniel tog en tur till gymmet på morgonen och sen blev det plugg för mig och Daniel spelade pingis med Göte som flyttat in i huset. Lunchen blev med Fredrik hos favoriten Mr Somchai för 12 kr och sen var dagen slut - för oss - för sen var kl. 14 och det var dags att hämta tjejerna.

Emma åkte med sin kompis Ella hem så vi fick inte umgås med henne idag heller. Börjar kännas som hemma där man inte hinner se henne - fast nu är det för att hon har det roligt och leker med kompisar inte för att man själv jobbar så då känns det lättare - men jag saknar henne ändå ibland!

Jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0