Regnig lördag

Vi har haft fint väder ganska länge nu och har bara väntat på att det ska börja regna - eftersom det faktiskt är regnsäsong och i lördags kom det! Så det fick bli inneaktiviteter till 100 %.

På förmiddagen hann vi mysa lite i lägenheten och jag och Daniel han plugga en hel del, Emma pysslade och Ida ritade i sin nya målarbok hon fick i Krabi.

Sen var det fika hos bästa familjen Jernvald inne i Saladan så vi tog och torkade av regnet från tucken och drog iväg med 14-tiden. Hann förbi Lanta Divers också och köpte med oss lite svenskt plockgodis.

På kvällen blev det ännu en trevlig middag med Lena och Patrik och deras härliga döttrar - och som vanligt så fick de springa runt och ta hand om Ida.

Vi klarade oss ifrån regnet på färden med tucken till Long Beach men strax efter att vi kommit fram så började det ösa ner och blåste upp till storm. Så det blev på med regnkläderna när det var dags att hämta maten.




Men det blev så klart en trevlig kväll med strömavbrott och massor med "satay" och en hel del djupa samtalsämnen.

Färden hemåt blev också regnfri förutom allt regn från tuckens tak som rann ner längs ryggen - men Ida brydde sig inte om det utan somnade sött.

Jennie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0