Veckan som gått

Det var som vanligt varit fullt upp i veckan men med roliga saker!

Vi lämnar tjejerna som vanligt vid 08:30 och sen hittar vi på något med någon av de andra vi lärt känna eller så blir det plugg. Den här veckan har jag varvat gym träningen med Ashtanga yoga som var riktigt tuff och vi hade alla ont i kroppen ett par dagar efterråt. Daniel har varvat gym träningen med att spela pingis två dagar i veckan.

Sen i onsdags var det som vanligt strandfotboll på Klong Dao Beach och som vanligt spelade jag inte utan stod mest och pratade.

I torsdags var det storsamling i skolan med lekar tillsammans med oss föräldrar och efter det dags för föräldrafika medan barnen går till stranden för att ha idrott. Efter fikat åkte vi en sväng hem till Lena och slappade medan Daniel och Patrik spelade lite tennis i värmen. Sen blev det lunch tillsammans med Jenni och Martin från Uppsala.



Och efter lunch var det dags att hämta barnen... På kvällen blev det middag på Papillon och medan vi åt så tog Tyra och de andra barnen hand om Ida.



Och när Ida blev trött så kröp hon upp hos Ebba och somnade.



I fredags hade vi en härlig dag - jag, Lena och Jenni började med att yoga på morgonen efter att vi lämnat barnen på skolan och eftersom yogan slutar 11 var det bara att gå hem och duscha och packa ihop inför eftermiddagen sen var kl. 12 och tjejerna skulle hämtas.

Sen åkte vi ner till Sai Naam och åt lunch och badade tillsammans med flera familjer ifrån Sanuk skolan.





Sen kom "M" och målade naglarna på alla som ville - för 35 kr och självklart var Emma och jag där som kunder!



På kvällen blev det en trevlig middag på restaurangen Rann vid Long Beach och medan vi väntade på maten tittade barnen på film.



Och Ida somnade hos Ebba igen...



Sen tog vi tucken hem med Ida sovandes och så var det bara att vänta in helgen med allt roligt som händer!

Jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0