Sista dagarna

Lördagen den 18 februari fick bli en stranddag för att verkligen ta vara på värmen de sista dagarna så vi åkte ner tillsammans med familjen Rhedin och deras vänner från Sverige till Kantiang Bay och badade och solade och åt lunch på fina Same Same but different. På eftermiddagen blev det ett återbesök hos doktor Salarin som skulle byta plåster och tvätta rent Emmas stygn.

På söndagen blev det packning av de sista sakerna i huset och lite sorgliga farväl av fina vänner. Först kom familjen Robertsson förbi på lite lunch.



Sen kom familjen Grenander förbi för att säga hej då.



När vi hade sagt hej då till dem så åkte vi in till Saladan för att shoppa det sista innan hemresan och efter shoppingturen var det dags att göra oss fina inför sista middagen! :( Den fick bli på Restaurant Red Snapper och deras goda tapas... så det blev inte thaimat sista kvällen! Men det blev det den sista lunchen dagen efter!

Då blev det lunch på stranden på Moonwalk med finaste bästa familjen Rhedins och det blev en supergod lunch men den kändes helt overklig eftersom det var vår sista tillsammans i Thailand.





Efter lunchen var det dags att packa in oss i bilen - vilket blev lättare sagt än gjort.





Barnvagnen fick vi sätta fast på taket för att komma iväg med alla våra saker och sen var det bara att säga - det hemska -hej då och åka till Krabi flygplats och det var trötta familjemedlemmar som åkte iväg.



Vid flygplatsen var det också dags att säga hej då till vår vän Mr Somchai som hjälpt oss med så himla mycket och hans fru lagat så mycket god mat åt oss!



Flyget från Krabi gick i tid och sen var det 4 timmars väntan på Bangkok flygplats men den spenderade vi med att äta mat, äta glass och titta i affärer.



Flyget från Bangkok gick också i tid 00:25 och då hade vi lyckats hålla tjejerna vakna hela kvällen så när de äntligen fick sätta sig i sin flygstol så somnade de direkt, innan planet ens lyfte och strax efter att det lyft så somnade jag och Daniel och sen sov vi allihopa i 7 timmar. Efter en mellanlandning i Köpenhamn landade vi sen 08:25 på Arlanda och vår resa är härmed slut - för den här gången!

Tack alla ni som hjälpt oss innan och under vår resa och tack alla underbara familjer som gjorde vår tid på Lanta till en fantastisk, rolig och härlig tid - vi kommer aldrig att glömma er! Love you!

Jennie

Kommentarer
Postat av: Anna Norberg

Hej
Halkade av en slump in på din blogg när jag googlade på Malee seaview. Vi planerar att resa ner nästa år och funderar på vart vi ska bo, i vilket hus bodde ni, det ser helt fantastiskt ut:) jag har precis börjat läsa din blogg och därför ställer jag kanske lite dumma frågor.....hur länge var ni borta, vilken skola gick barnen på, har ni nå bra tips? vi har varit i Thailand 6 ggr och fastnat för koh lanta, där finns allt vi behöver. Hör gärna av er om ni har tid
Mvh
Anna Norberg

2013-04-05 @ 18:13:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0