Söndag

En söndag i Marbella, vad kan man hitta på då? Ja nästan vad som helst..

För oss blev det en shoppingtur till La Cañada och inköp av sparkcyklar till barnen. Eftersom Daniel och jag vill gå promenader längs strandpromenaden eller här i området så vore det skönt att slippa vända efter 500 meter. Nu kan de sparka bredvid oss istället och då brukar vi komma mycket längre!



Som vanligt är det alldeles för varmt för att hitta på något kring 13-14 tiden så det blev det vanliga poolbesöket för att svalka av oss i den 35 gradiga värmen. Ida övar för fullt på att lära sig simma utan puffar och hon klara det galant i ca 6 meter - men bara under vattnet. Ska hon försöka simma med huvudet ovanför vattnet så sjunker hon - som hon säger... :)

Middagen serverades på balkongen, kyckling med en härlig tomatsallad. Helt galet vad tomatera smakar gott!! Vi har börja vänja oss så smått vid de spanska mattiderna och idag blev middagen kl. 19:30.

Igår när vi var på väg hem åkte vi förbi ett tivoli och eftersom jag var så trött då så lovade vi att vi skulle gå dit idag - om tivolin var kvar - och det var den!







Ja sen när vi kom hem var klockan nästan 22:00 så det var den dagen... Imorgon väntar nya äventyr för familjen Engström!

Jennie / 27 juli

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0